Product Compliance

Clipper Interall doet er alles aan om de veiligheid van producten te waarborgen

• Elk hoogrisico-product is getest en gecertificeerd.
• Gecertificeerde testbureaus testen producten op kwaliteit, functionaliteit en veiligheid.
• Verklaringen van leveranciers bevestigen dat de producten voldoen aan de vereiste specificaties.
• Indien van toepassing, kan een conformiteitsverklaring worden opgevraagd.
• Meerdere medewerkers houden zich op de hoogte van de wijzigingen in de toepasselijke wet- en 
  regelgeving. Zo blijft de veiligheid van onze producten gewaarborgd.

Clipper Interall staat geregistreerd bij Sedex

Niet alleen Clipper Interall staat geregistreerd, wij eisen dit ook van onze leveranciers. Jaarlijks sturen wij de code of conduct naar de leverancier en deze ontvangen we getekend retour. Zo weten we zeker dat ook zij mensenrechten respecteren en naleven en onze producten onder goede arbeidsomstandigheden worden geproduceerd.


CLIPPER:/Home/Before login/Sedex_Grey.png

Clipper Interall is ISO 9001 en ISO 14001 

Clipper Interall voldoet aan de eisen en richtlijnen voor het inrichten, beheersen en verbeteren van  organisatorische processen, waardoor de producten blijven voldoen aan de eisen van de klant en de geldende wet- en regelgeving.

CLIPPER:/Who are we/ISO 9001-positive-screen-RGB.jpgCLIPPER:/Who are we/ISO 14001-positive-screen-RGB.jpg 

Clipper Interall en certificeringen

Clipper Interall streeft naar verduurzaming van haar collectie. Daarom heeft zij zich ten doel gesteld dat haar collectie in 2030 voor 80% bestaat uit duurzame producten. De producten van Clipper Interall zullen duurzaamheidskenmerken hebben zoals ‘recycled’ en ‘organic’. Clipper Interall zal deze kenmerken ondersteunen met wereldwijd erkende duurzaamheidscertificeringen. De afgelopen maanden hebben verschillende certificeringsaudits plaatsgevonden. Binnenkort volgt meer nieuws over de behaalde duurzaamheidscertificaten.

FSC-gecertificeerd

Clipper Interall is FSC-gecertificeerd. FSC staat voor Forest Stewardship Council, een vrijwillige certificering die aantoont dat het hout en de bamboe die voor onze producten gebruikt worden, afkomstig zijn van duurzaam en verantwoord bosbeheer. Bossen worden gecontroleerd en gecertificeerd door een onafhankelijke partij en producten uit deze bossen kunnen worden verkocht als FSC-gecertificeerd. Elke keten in de toeleveringsketen van deze producten moet gecertificeerd zijn. Zo weten we zeker dat de producten daadwerkelijk afkomstig zijn uit duurzaam bosbeheer.

Samenwerking met GSES

Wij werken samen met GSES (Global Sustainable Enterprise System). Het systeem vormt een universele en wereldwijde duurzaamheidsstandaard, op basis van honderden duurzaamheidslabels en -normen voor fabrikanten, leveranciers en (eind)gebruikers. Wij streven ernaar om promotionele producten te leveren met een minimale impact op het milieu. Die producten worden geproduceerd volgens strenge ethische normen, en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsstandaarden. Dankzij de samenwerking met GSES kunnen we onze collectie onafhankelijk laten beoordelen op duurzaamheid, aan de hand van deze voor ons belangrijke pijlers: mensen, ecologische footprint en bedrijfsvoering.

Het verrassende geschenk van vandaag… voor een betere morgen.Geen antwoord gevonden op je vraag?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Telefoon

Tel: 0492 530 230 ( Bereikbaar tussen 8.00 en 17.00)

E-mail

sales@clipperinterall.nl

LogoTool