Wie zijn wij?

Over Clipper Interall

Wij zijn Clipper Interall. Wij importeren, bedrukken en leveren promotionele producten. Onze focus ligt op een duurzame, gecertificeerde collectie en samenwerking met Europese merken. We delen kennis en komen met een oplossing voor vragen met betrekking tot de promotionele branche.

WoW Sustainable Collection
We maken zorgvuldig afwegingen over onze footprint en de impact die we hebben als bedrijf en branche. Om de waste in onze branche te reduceren richten wij ons op verduurzaming van onze collectie. We zetten daarbij in op verminderen, hergebruik van afval, recycling, upcycling en gebruik van natuurlijke materialen. We werken samen met bekende en duurzame (Europese) merken en focussen op de verduurzaming van onze collectie. Duurzame producten zijn ondergebracht in onze volledig duurzame WoW collectie. We blijven deze collectie uitbreiden met nieuwe producten en nieuwe merken met een groen verhaal. 

Internationaal vertegenwoordigd
Naast ons hoofdkantoor in Helmond - Nederland, hebben we verkoopkantoren in diverse Europese landen. Vanuit deze landen bedienen we meer dan 20 Europese markten, en landen buiten Europa. Dit doen we door middel van inkoop, import, opslag, marketing, verkoop, bedrukking, verpakking en levering van promotionele producten.

Alles onder één dak
Bij ons vind je alles onder één dak. Dat zorgt voor korte lijnen en een optimale service. Wij verzorgen jouw order van binnenkomst tot verzending. We beschikken over een eigen distributiecentrum van ruim 26.000 m2 en bedrukken de meeste producten in onze eigen drukkerij met meer dan 100 moderne drukmachines. We bieden een uitstekende voorraadpositie, competitieve prijzen en leveren razendsnel.

Vertrouwen op expertise
We zijn al succesvol sinds de oprichting in 1945. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij jouw uitdagingen en doelstellingen. We zijn eerlijk en transparant en streven samen met jou naar groeiende verkoopresultaten. We spelen direct in op nieuwe ontwikkelingen in de branche. We adviseren je en ondersteunen je met jouw marketingactiviteiten.

LogoTool