CLIPPER:/Landingpages/Wooosh/LP1_Wooosh_1200x235px.jpg

Stap binnen in de wereld van Wooosh

De kracht van het merk Wooosh is dat je een cadeau geeft dat symbool staat voor ‘een moment voor jezelf’, als in rust, ontspanning, warmte en gezelligheid. Wooosh geeft jou de mogelijkheid om een fijn moment voor een ander te creëren door het geven van een cadeau dat de zintuigen prikkelt. Even ontspannen en ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Het tonen van waardering, vertaalt zich in het geven van zo’n ‘feel good’ moment.

Deze Wooosh-collectie omvat alles wat je nodig hebt om dat ‘moment voor jezelf’ compleet te maken. Van sfeervolle verlichting tot warme plaids en van zacht badtextiel tot geurverspreiders. De producten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar creëren ook een heerlijke sfeer die je omarmt en het ‘feel good’ moment nog specialer maakt. Denk hierbij aan een sfeervol moment op de bank bij de open haard, maar ook aan een rustmoment in de badkamer of in de tuin.
CLIPPER:/Landingpages/Wooosh/LP1_Wooosh_drieluik_1200x235px.jpg


CLIPPER:/Landingpages/Wooosh/LP2_Wooosh_Giftbox_600x300px.jpg

Giftbox of gepersonaliseerde sleeve

Elk cadeau uit deze home & living collectie wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking of met een sleeve, afhankelijk van het product.

De sleeve kunnen wij voor je personaliseren. Kies voor een opdruk met de naam van de ontvanger en maak het geschenk nóg persoonlijker.Ontdek de collectie van Wooosh

Als leverancier van promotionele producten begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw klanten te voorzien van hoogwaardige en unieke producten. Wooosh biedt een collectie die uitstekend aansluit bij deze behoefte. We hebben bewust gekozen voor producten die gemaakt zijn met of van natuurlijke materialen. Onze producten zijn perfect voor bedrijven die willen investeren in hun medewerkers of klanten en die hun merk willen associëren met rust, ontspanning, warmte en gezelligheid.

Ontdek de wereld van Wooosh en bekijk alle producten uit deze collectie op onze website.
Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met je accountmanager.

CLIPPER:/Landingpages/Wooosh/LP2_Wooosh_Leverancier_600x300px.jpg

Marketing tools

Deze video en andere gratis marketingmaterialen vind je in onze marketing portal.
Download wat jij nodig hebt voor je eigen marketingactiviteiten en geef jouw promotie en verkoopstrategie een boost.
CLIPPER:/Landingspages/Wooosh/LP1_BrandText_1200x300px.jpg


LogoTool