Van single-use naar multi-use met Join the Pipe

Wil jouw bedrijf, school of evenement de overstap maken van single-use naar multi-use? De waterflessen van Join the Pipe zijn een mooi, voordelig en duurzaam alternatief voor alle plastic wegwerp waterflesjes en perfect als duurzame give-away. De flessen zijn gemaakt van suikerriet, een CO2-negatief materiaal, en eenvoudig te personaliseren met een logo of print.

Join the Pipe werkt al samen met veel grote bedrijven, evenementen en hotelgroepen. Met herbruikbare waterflessen en watertappunten voor binnen en buiten kunnen zij helpen de hoeveelheid plastic afval te verminderen. Voor een schoner, gezonder en duurzamer milieu. En elke verkochte fles zorgt bovendien voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.


Waterflessen gemaakt van suikerriet

De flessen zijn gemaakt van suikerriet, een CO2 negatief materiaal, dus heel duurzaam en circulair geproduceerd. Het 3D diamantpatroon geeft de fles een luxe uitstraling. De flessen zijn gemakkelijk te personaliseren met je bedrijfs- of evenement logo en met de kleur van de draagring.

De fles heeft een drinkopening en een grote opening voor het schoonmaken van de fles of voor ijsblokjes. Ze hebben een inhoud van 500 ML, BPA-vrij, Made in Holland en kunnen in de vaatwasmachine. De fles is ook verkrijgbaar in een zeer voordelig 2-delig model, deze kunnen ook gevuld met gefilterd kraanwater worden geleverd.

Schoon drinkwater voor iedereen

Met de opbrengst van de producten realiseert Join the Pipe drinkwater projecten en clean-ups in ontwikkelingslanden. Zo draagt elke fles bij aan een project in Afrika. Dat kan zijn een waterpomp voor een ruraal dorp, een kraanwater kiosk op een school of een fles voor een kind.

Join the Pipe is een wereldwijde community van kraanwater drinkers met een missie om iedereen, overal ter wereld toegang te geven tot schoon drinkwater en plastic vervuiling bij de bron aan te pakken. Met behulp van vele mensen en bedrijven hebben inmiddels honderdduizenden mensen toegang tot schoon drinkwater en komt er minder plastic in het milieu.
LogoTool