De nummer één van de wereld in drinkflessen

Dé uitblinker in kwaliteit, vormgeving en technologie. Direct herkenbaar aan de strakke en stijlvolle vormgeving. De innovatieve Contigo® waterflessen en thermosbekers zijn geurloos, smaakvrij, BPA-vrij en gebaseerd op de revolutionaire AUTOSEAL® of AUTOSPOUT®-technologie.
Sinds 2004 ontwerpt Contigo, een onderdeel van Newell Brands, innovatieve drinkbekers van hoge kwaliteit voor veeleisende individuen die passen bij hun steeds veranderende levensstijl. Voortgekomen uit een idee om het onvermijdelijke morsen van traditionele koffiebekers te voorkomen, ontwierp Contigo een beker die tussen twee slokken door verzegeld kan worden met de gepatenteerde AUTOSEAL™-technologie.

Het merk richt zich sterk op consumentgerichte ontwerpen. Contigo heeft meerdere innovaties geïntroduceerd, waaronder de AUTOSPOUT™, SNAPSEAL™, TWISTSEAL™ en AUTOPOP™ technologieën voor een moeiteloos en lekvrij gebruik met één hand, naast de uitstekende THERMALOCK™ vacuümisolatie.Bij Contigo zijn we probleemoplossers en doeners en creëren we producten die makkelijker, handiger en veiliger drinken mogelijk maken, de hele dag door, elke dag weer. Gedreven door innovatie ontwikkelen we slimme, intuïtieve ontwerpen die voor jou werken, onderweg, waar je ook gaat. Je Contigo-waterfles of -beker is misschien maar een klein detail in je dag, maar het kan het verschil betekenen tussen gewoon goed en geweldig. Dat is het Contigo verschil.

Elke productontwikkeling is gebaseerd op behoeften van de consument. De producten worden getest en ondergaan kwaliteitscontroles om zeker te zijn dat ze aan de hoogste normen voldoen.


LogoTool