Circulair omdat de wereld verandering nodig heeft

Sinds 2003 zet Circular&Co zich in voor circulaire producten, omdat ze geloven dat dit een duurzame oplossing biedt voor de wereldwijde uitdagingen waar we voor staan. Circular&Co vormt een gemeenschap van experts in circulair ontwerp, gedreven door een passie om deze uitdagingen aan te pakken en echte verandering te bewerkstelligen. Dit doen ze door gebruikte wegwerpbekers en flessen te recyclen tot hoogwaardige nieuwe producten die gezien mogen worden. Hun assortiment omvat onder andere duurzame waterflessen voor onderweg en stapelbare koffiebekers voor op kantoor.De missie om afval een tweede leven te geven

De missie van Circular&Co is om afval een tweede leven te geven door circulaire producten te creëren die toekomstig afval verminderen. Circular&Co transformeert weggegooide single-use bekers tot herbruikbare drinkbekers, waarbij al meer dan 15,5 miljoen gebruikte wegwerpbekers een tweede leven hebben gekregen als Circular&Co bekers. Al hun producten zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, zodat ze jarenlang meegaan en volledig recyclebaar zijn.

Geweldige blikvangers voor onderweg, thuis of op je werkplek

De collectie biedt aantrekkelijke oplossingen voor onderweg, thuis of op het werk. Ontdek de populaire herbruikbare producten met unieke designs, zoals lekvrije waterflessen met een handig druk-klik-deksel voor een 360-graden drinkervaring, en circulaire, stapelbare returnable cups - het ideale alternatief voor wegwerp koffiebekers. Deze producten onderscheiden zich door hun materiaalgebruik, verschillende kleurencombinaties en formaten.


LogoTool